Cartoon Network karakterleri konuşturma noktası
Yazar Mesaj eray2001 Cartoon Network ÜyeMesaj Sayısı : 3Yaş : 17Lakap : EraykaanRuh Hali : Tutuğum Takım : Müzik Türü : Cinsiyeti : En Sevdiğiniz Çizgi Film : İnternet Sağlıyıcım : Pokemonun : Sanal Hayvanım : Points: 5Kayıt tarihi: 01/01/10 Konu: Cartoon Network karakterleri konuşturma noktası Cuma Ocak 01, 2010 4:38 pm Nasıl biliyor musunuz:
Yorum yaparak karakterleri konuşturuyoruz...(herkes tek bir karakter seçebilir)
Örnek:
Ben: Kahramanlık zamanı
maya-chan Co AdminMesaj Sayısı : 1504Yaş : 18Nerden : Antalya-kıbrıs-İş/Hobiler : dans etmek-şarkı söğlemek-Senoryo yazmak-Şarkı sözü yaz-Editorluk yap Lakap : Kıvırcık salatam- yürü git abla- Ruh Hali : İşletim Sistemi : Tutuğum Takım : Müzik Türü : Cinsiyeti : En Sevdiğiniz Çizgi Film : İnternet Sağlıyıcım : Pokemonun : Sanal Hayvanım : Points: 1683Kayıt tarihi: 04/06/09İtibar İtibar: (100/100) Konu: Geri: Cartoon Network karakterleri konuşturma noktası Paz Ocak 03, 2010 12:01 am Ben Sonsuza kadar Sharpey Evan ( Ashle tısdale)
Saharpey Evans (Hsm) Ashle tısdale (İkisi aynı kişi)
JEANNE D'ARC Site OrtağıMesaj Sayısı : 862Yaş : 17Nerden : ölümün sessizliğinden...İş/Hobiler : anime and manga ve LLakap : isamu-chanRuh Hali : İşletim Sistemi : Tutuğum Takım : Müzik Türü : Cinsiyeti : En Sevdiğiniz Çizgi Film : İnternet Sağlıyıcım : Pokemonun : Sanal Hayvanım : Points: 946Kayıt tarihi: 06/04/09İtibar İtibar: (100/100) Konu: Geri: Cartoon Network karakterleri konuşturma noktası Paz Ocak 03, 2010 3:27 pm ben L olurum.gerçi death note asyanın CN sinde yayınlanmış ama olsun. olmazsa ppgz den buttercup olurum.asyada ppgz yayınlanıyor
Fairy_Girl Süper ModeratorMesaj Sayısı : 2047Yaş : 13Nerden : osmaniyeİş/Hobiler : sitemle uğraşmakLakap : duygusal,pakistanRuh Hali : Tutuğum Takım : Müzik Türü : Cinsiyeti : En Sevdiğiniz Çizgi Film : İnternet Sağlıyıcım : Pokemonun : Sanal Hayvanım : Points: 2114Kayıt tarihi: 18/06/09İtibar İtibar: (100/100) Konu: Geri: Cartoon Network karakterleri konuşturma noktası Perş. Ocak 07, 2010 12:37 pm ben sailor moonda usagi olurum:ay savaşçısı sizi dezalandıracak!!! , ayın prizma gücü bana güç ver!
JEANNE D'ARC Site OrtağıMesaj Sayısı : 862Yaş : 17Nerden : ölümün sessizliğinden...İş/Hobiler : anime and manga ve LLakap : isamu-chanRuh Hali : İşletim Sistemi : Tutuğum Takım : Müzik Türü : Cinsiyeti : En Sevdiğiniz Çizgi Film : İnternet Sağlıyıcım : Pokemonun : Sanal Hayvanım : Points: 946Kayıt tarihi: 06/04/09İtibar İtibar: (100/100) Konu: Geri: Cartoon Network karakterleri konuşturma noktası Perş. Ocak 07, 2010 5:57 pm sailor moon şöyle diyor: ben sevginin ve adaletin koruyucusu denizci kıyafetinin içindeki güzel sailor moon un seni ay adına cezalandıracağım. ben fikrimi değiştirdim.ben sasuke olucam naruto daki sasuke
Fairy_Girl Süper ModeratorMesaj Sayısı : 2047Yaş : 13Nerden : osmaniyeİş/Hobiler : sitemle uğraşmakLakap : duygusal,pakistanRuh Hali : Tutuğum Takım : Müzik Türü : Cinsiyeti : En Sevdiğiniz Çizgi Film : İnternet Sağlıyıcım : Pokemonun : Sanal Hayvanım : Points: 2114Kayıt tarihi: 18/06/09İtibar İtibar: (100/100) Konu: Geri: Cartoon Network karakterleri konuşturma noktası Perş. Ocak 07, 2010 9:23 pm sailormoon gezegen mars savaşçısı diyor ki baloncuk saldırısı!
JEANNE D'ARC Site OrtağıMesaj Sayısı : 862Yaş : 17Nerden : ölümün sessizliğinden...İş/Hobiler : anime and manga ve LLakap : isamu-chanRuh Hali : İşletim Sistemi : Tutuğum Takım : Müzik Türü : Cinsiyeti : En Sevdiğiniz Çizgi Film : İnternet Sağlıyıcım : Pokemonun : Sanal Hayvanım : Points: 946Kayıt tarihi: 06/04/09İtibar İtibar: (100/100) Konu: Geri: Cartoon Network karakterleri konuşturma noktası Cuma Ocak 08, 2010 11:04 pm onu merkür söylemiyor mu? mars ateş değil mi?
Fairy_Girl Süper ModeratorMesaj Sayısı : 2047Yaş : 13Nerden : osmaniyeİş/Hobiler : sitemle uğraşmakLakap : duygusal,pakistanRuh Hali : Tutuğum Takım : Müzik Türü : Cinsiyeti : En Sevdiğiniz Çizgi Film : İnternet Sağlıyıcım : Pokemonun : Sanal Hayvanım : Points: 2114Kayıt tarihi: 18/06/09İtibar İtibar: (100/100) Konu: Geri: Cartoon Network karakterleri konuşturma noktası C.tesi Ocak 09, 2010 2:17 pm
JEANNE D'ARC Site OrtağıMesaj Sayısı : 862Yaş : 17Nerden : ölümün sessizliğinden...İş/Hobiler : anime and manga ve LLakap : isamu-chanRuh Hali : İşletim Sistemi : Tutuğum Takım : Müzik Türü : Cinsiyeti : En Sevdiğiniz Çizgi Film : İnternet Sağlıyıcım : Pokemonun : Sanal Hayvanım : Points: 946Kayıt tarihi: 06/04/09İtibar İtibar: (100/100) Konu: Geri: Cartoon Network karakterleri konuşturma noktası C.tesi Ocak 09, 2010 7:02 pm ben sasuke diyorum ki ateş topu jutsusu fırrrrrfovvv XD
Fairy_Girl Süper ModeratorMesaj Sayısı : 2047Yaş : 13Nerden : osmaniyeİş/Hobiler : sitemle uğraşmakLakap : duygusal,pakistanRuh Hali : Tutuğum Takım : Müzik Türü : Cinsiyeti : En Sevdiğiniz Çizgi Film : İnternet Sağlıyıcım : Pokemonun : Sanal Hayvanım : Points: 2114Kayıt tarihi: 18/06/09İtibar İtibar: (100/100) Konu: Geri: Cartoon Network karakterleri konuşturma noktası Ptsi Ocak 11, 2010 8:00 pm luna diyor ki:usagi kalk artık
Cartoon Network karakterleri konuşturma noktası