Yazar Mesaj Candaş Süper ModeratorMesaj Sayısı : 2816Yaş : 14Nerden : istanbul'danİş/Hobiler : 5.sınıf öğrencisiLakap : zekiRuh Hali : İşletim Sistemi : Tutuğum Takım : Müzik Türü : Cinsiyeti : En Sevdiğiniz Çizgi Film : İnternet Sağlıyıcım : En Sevdiğiniz Kanal : Pokemonun : Sanal Hayvanım : Madalya : Points: 3181Kayıt tarihi: 26/03/09İtibar İtibar: (100/100) Konu: sanalika!!! Paz Mayıs 03, 2009 3:06 pm ben sanalika oynuyorum siz???
sanalika oynayan kullanıcı adını yazsın
kullanıcı adım:ghost-nigel sanalika anlatım:sanalika güzel bir online oyundur.aşağıdaki boş yere çevredikelerle iletişim kurabilirabilirsiniz. sanalikaya
üya olunca karakterinizi tasarlayın.haydi oyuna!mause ile bastığınız
yere karakteriniz gidecektir.kapılara gelince karşınıza bir ok çıkacak
o oka basın ve içeriye girin!alttaki göz kırpma ifadesinden
karakterinizi bulmak için karakterinizin başının üstüne ifade
koyabilirsiniz.sevgili arayıp,bulup,evlenebilirsiniz.takım
kurabilirsiniz!
link: http://www.sanalika.com/
EEElifff AdminisatratorCartoon Network Yönetmen Mesaj Sayısı : 4074Yaş : 16Nerden : Kocaeliİş/Hobiler : Kod Adı:Afacanlar'ı İzlemekLakap : TatlıcanRuh Hali : İşletim Sistemi : Tutuğum Takım : Müzik Türü : Cinsiyeti : En Sevdiğiniz Çizgi Film : İnternet Sağlıyıcım : En Sevdiğiniz Kanal : Pokemonun : Sanal Hayvanım : Nerelisin : AFYONKARAHİSARMadalya : Points: 4568Kayıt tarihi: 27/12/08İtibar İtibar: (100/100) Candaş Süper ModeratorMesaj Sayısı : 2816Yaş : 14Nerden : istanbul'danİş/Hobiler : 5.sınıf öğrencisiLakap : zekiRuh Hali : İşletim Sistemi : Tutuğum Takım : Müzik Türü : Cinsiyeti : En Sevdiğiniz Çizgi Film : İnternet Sağlıyıcım : En Sevdiğiniz Kanal : Pokemonun : Sanal Hayvanım : Madalya : Points: 3181Kayıt tarihi: 26/03/09İtibar İtibar: (100/100) Konu: Geri: sanalika!!! Paz Mayıs 10, 2009 9:49 am hayır oyunda para topluyorsun ve eşya alıyorsun tüm afacanlar takımım oynuyor sende oynarmısın bir gün cafede buluşuruz üye olunca söyle
EEElifff AdminisatratorCartoon Network Yönetmen Mesaj Sayısı : 4074Yaş : 16Nerden : Kocaeliİş/Hobiler : Kod Adı:Afacanlar'ı İzlemekLakap : TatlıcanRuh Hali : İşletim Sistemi : Tutuğum Takım : Müzik Türü : Cinsiyeti : En Sevdiğiniz Çizgi Film : İnternet Sağlıyıcım : En Sevdiğiniz Kanal : Pokemonun : Sanal Hayvanım : Nerelisin : AFYONKARAHİSARMadalya : Points: 4568Kayıt tarihi: 27/12/08İtibar İtibar: (100/100) Konu: Geri: sanalika!!! Ptsi Mayıs 11, 2009 1:30 pm cafe mi?
Candaş Süper ModeratorMesaj Sayısı : 2816Yaş : 14Nerden : istanbul'danİş/Hobiler : 5.sınıf öğrencisiLakap : zekiRuh Hali : İşletim Sistemi : Tutuğum Takım : Müzik Türü : Cinsiyeti : En Sevdiğiniz Çizgi Film : İnternet Sağlıyıcım : En Sevdiğiniz Kanal : Pokemonun : Sanal Hayvanım : Madalya : Points: 3181Kayıt tarihi: 26/03/09İtibar İtibar: (100/100) Konu: Geri: sanalika!!! Salı Mayıs 12, 2009 7:18 am orada cafe var mavi bir salon var ya yanında bowling oynama yeri var yade discoda olabilir üye oldunmu?
EEElifff AdminisatratorCartoon Network Yönetmen Mesaj Sayısı : 4074Yaş : 16Nerden : Kocaeliİş/Hobiler : Kod Adı:Afacanlar'ı İzlemekLakap : TatlıcanRuh Hali : İşletim Sistemi : Tutuğum Takım : Müzik Türü : Cinsiyeti : En Sevdiğiniz Çizgi Film : İnternet Sağlıyıcım : En Sevdiğiniz Kanal : Pokemonun : Sanal Hayvanım : Nerelisin : AFYONKARAHİSARMadalya : Points: 4568Kayıt tarihi: 27/12/08İtibar İtibar: (100/100) Konu: Geri: sanalika!!! Salı Mayıs 12, 2009 1:33 pm şu anda biraz yoğunum ama bu hafta içinde üye olucam
Alican Site OrtağıMesaj Sayısı : 586Yaş : 13Nerden : Kayseriİş/Hobiler : Ödev Yapmak,Cartoon Network İzlemekRuh Hali : İşletim Sistemi : Tutuğum Takım : Müzik Türü : Cinsiyeti : En Sevdiğiniz Çizgi Film : İnternet Sağlıyıcım : En Sevdiğiniz Kanal : Pokemonun : Sanal Hayvanım : Nerelisin : NEVŞEHİRMadalya : Points: 400Kayıt tarihi: 11/01/09İtibar İtibar: (100/100) Konu: Geri: sanalika!!! Paz Mayıs 31, 2009 10:23 am üye oldum kullanıcı adım numbuh_2
Dima Bilan Özel ÜyeMesaj Sayısı : 805Yaş : 30Nerden : Eurovision'danLakap : Dima BilanRuh Hali : İşletim Sistemi : Tutuğum Takım : Müzik Türü : Cinsiyeti : En Sevdiğiniz Çizgi Film : İnternet Sağlıyıcım : En Sevdiğiniz Kanal : Pokemonun : Sanal Hayvanım : Nerelisin : BelirtmemiŞMadalya : Points: 400Kayıt tarihi: 08/11/08İtibar İtibar: (100/100) Konu: Geri: sanalika!!! Paz Mayıs 31, 2009 11:17 am Ben Oynuorm.. Kullanıcı Adım : diamondhead_98
Candaş Süper ModeratorMesaj Sayısı : 2816Yaş : 14Nerden : istanbul'danİş/Hobiler : 5.sınıf öğrencisiLakap : zekiRuh Hali : İşletim Sistemi : Tutuğum Takım : Müzik Türü : Cinsiyeti : En Sevdiğiniz Çizgi Film : İnternet Sağlıyıcım : En Sevdiğiniz Kanal : Pokemonun : Sanal Hayvanım : Madalya : Points: 3181Kayıt tarihi: 26/03/09İtibar İtibar: (100/100) Konu: Geri: sanalika!!! Paz Mayıs 31, 2009 11:22 am ben öyle bir üye görmüştüm
Alican Site OrtağıMesaj Sayısı : 586Yaş : 13Nerden : Kayseriİş/Hobiler : Ödev Yapmak,Cartoon Network İzlemekRuh Hali : İşletim Sistemi : Tutuğum Takım : Müzik Türü : Cinsiyeti : En Sevdiğiniz Çizgi Film : İnternet Sağlıyıcım : En Sevdiğiniz Kanal : Pokemonun : Sanal Hayvanım : Nerelisin : NEVŞEHİRMadalya : Points: 400Kayıt tarihi: 11/01/09İtibar İtibar: (100/100) Konu: Geri: sanalika!!! Paz Mayıs 31, 2009 11:36 am